23 Haziran 2014 Pazartesi

Maybelline The Colossal Volum Express Maskara

Maybelline hem urun  kalitesi, hem urun cesitliliği hem de uygun fiyatlari ile en sevdigim markalardan biri. Ozellikle maskaralarına bir cogumuz bayılıyoruz .Bugun de sizlere Maybelline The Colossal Volume Express Maskarayı tanıtmak istiyorum.
Sarı-siyah oldukca hos bir ambalaja sahip . Tombik , yapay kıllardan olusan fırcaya sahip. Yapısı ilk basta oldukca sıvı olsa da zamanla katılastı ve daha kullanılabilir bir hal aldı. 
Kirpiklere verdigi siyahlık gayet yerinde. Fakat dolgunluk verme ve uzatma bakımından cok iyi degil. Dikkatlı surulmezse kirpikleri yapıstırabiliyor. Ben tek kat uygulayıp ustunden temiz bir maskara fırcası ile tarıyorum ki yapısan kirpiklerim ayrılsın. Gun icinde akmıyor , bulasmıyor ama sadce bir kez goz altlarıma minik minik dokuldu. O zaman da hava cok ruzgarlı ve sıcaktı. Ustune gozlerim de yasarınca sanırım boyle bir sey cıktı ortaya.  Kısacası ben begenmedim. .
Kirpiklerimde ne yazik ki boyle bir durusu var  :(
Benim icin tek olumlu yani , cift fazlı temizleyicilerle kolay cıkıyor olusu oldu. 
Siz bu maskarayı kullandınız mı ? Begendiniz mi ?
Maskarada nasıl fırca tercih ediyorsunuz?

2 yorum:

  1. Ben baya memnun kaldım hatta yapısını biraz kuru buldum. Bende ikinci katı sürerken zorlanıyorum topaklanma yapıyor ikinci katı sürerken. Gün içinde de bende akma ve dökülme yapmadı. Orta karar bir maskara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben plastik fırca sevenlerden oldugum icin pek begenmedim sanırım. Yine de cok kotu degil. Gunluk kullanım icin uygun sanki:)

      Sil