24 Temmuz 2014 Perşembe

Maybelline Gel Eyeliner - 01 Black

Merhaba
Bir suredir blogumla ilgilenemedim ama artık geri donus yaptım. 
Bayram sebebi ile neredeyse butun kozmetik magazaları harika indirimler yapmaya basladı. Ben de indirimden mutlaka almanız gereken bir urunun yazısını yazmaya karar verdim. Maybelline Gel Eyeliner'ın 01 numaralı siyah rengi. 
Minicik cam bir kavonozda fırcası ile birlikte geliyor Maybelline Gel Eyelinerlar. 
Eyeliner'ın yapısı yumusacık. Fırcaya kolayca geliyor , kolayca suruluyor . Ustunden kat kat gecmeye gerek kalmadan tek katta mukemmel siyahlıgı saglıyor. Kuruma hızı ise oldukca basarılı. 
Bence en onemli ozelliklerinden biri de gun icinde akmaması , bulasmaması ve soluklasmaması. Elbette gozlerimin surekli aktıgı zamanlarda denemedim. Fakar normal zamanlarda kullandıgımda Antalya'nın asırı sıcak ve nemli havasına ragmen akmıyor. Sabah surdugum eyeliner ben silene kadar gozumde kalıyor.
Temizlenmesi ise oldukca kolay. Ben temizlemek icin Garnier Cift Fazlı Temizleyici kullanıyorum ve gozlerimi hırpalamadan zorlamadan hemencik cıkaıyorum. Yine Garnier'ın Hassas Ciltler icin Temizleme Suyu ile de zorlamadan cıkıyor.
Eyeliner ile birlikte kutudan fırcası da cıkıyor bence bu cok buyuk bir artı. Bir cok kişi fırcasını begenmese de ben begenen kesimdeyim. Bence bu fırca ile ince ve kalın eyeliner cekmek mumkun.
Maybelline Gel Eyelinerların fiyatı 25 lira civarında. Eger isterseniz Bayram nedeni ile baslamıs indirimlerle yarı fiyatına almanız mumkun.
Siz Maybelline Gel Eyelinerlar hakkında ne dusunuyorsunuz ? 

10 yorum:

  1. Elimdekiler biterse denemek istediğim bir ürün. Güle güle kullan kuzum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka denemelisin tatlım. Kesinlikle harika. :) Tesekkur ederim bebegim:)

      Sil
  2. Bloglar Yarışıyor ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun, promosyon ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı ilk tur dahilinde düzenliyoruz. Siz de başvurun. Detaylı bilgiyi websitemizden öğrenebilirsiniz.
    İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,
    Web: http://www.bloglaryarisiyor.net
    Mail: iletisim@bloglaryarisiyor.net
    Tel: +90212 330 9707


    YanıtlaSil
  3. Merak edipte bir türlü almaya cesaret edemiyorum. Fırçayla eyeliner sürebilir miyim çok emin değilim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım merak ediorsan bu indirimde sans vermelisin. İnan fırcayla surmek normal liner kullanmaktan cok daha kolay. Beni eyelinerlar ile barıstıran urun Maybelline Gel eyeliner. Bu urunu kullandıktan sonra likit eyelinerları kullanmak cok daha kolay bir hal aldı:)

      Sil
  4. Bende çok severek kullanıyorum bunu ama fırçasında ürün kalmasına sinir oluyorum.O anda yıkayamadığım için fırçada kuruyor ve bir sonraki kullanışımda fırça keçeleşmiş oluyor. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım fırca konusunda haklısın Ben sırf bu yuzden surekli liner fırcası alıyorum. Fakat sana ufak bir onerim var. Kullandıktan hemen sonra eger yıkamaya vaktin yoksa ıslak bir mendille fırcanın uzerindeki fazlalığı alabilirsin :)

      Sil
  5. Bende kullanıyorum bunu :) Yazları saymazsak favori eyelinerım diyebilirim. Bu arada bende Antalya'da yaşıyorum. Zaten yağlı bi cildim olduğu düşünülürse Antalya'nın yaz sıcağında akmasına şaşırmamak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında altina bir baz uygularsanız akacagını sanmıyorum. Cunku hem kahverengisini hem siyahını kullanıyorum ufacık bir akma sorunu dahi yasamadım su an. Yine de illa akmasın cıkmasın derseniz Rimmel London'ın waterproof gel eyelinerını onerebilirim :)

      Sil