8 Haziran 2015 Pazartesi

Cyrene Moisture Boost Aloe Hydrating Tonik

Cyrene geç tanıştığım fakat çok sevdiğim markalardan biri . Cyrene Aloe Vera içeren nemlendirici toniği uzun süredir kullanıyorum , yorumlarımı sizlerle paylaşmanın zamanı geldi.


Hassas ve kuru cilde sahip olan bir çok kişi tonik kullanmanın gereksiz olduğunu düşünüyor , bu yüzden de tonik kullanmıyor. Oysa sadece yağlı , karma ciltler değil kuru ve hassas ciltler de yüzlerini temizledikten sonra nemlendirci aşamasına geçmeden önce tonik kullanmalı ve ciltlerini nemlendiriciye hazırlamalılar. Tabi önemli nokta cilt tipinin farkına varıp uygun tonik kullanmaktan geçiyor 
Cyrene Aloe Vera içeren nemlendirci tonik Yüz bakım tonikleri cilt temizliğinden sonra kullanıldığında cildin kendini yenilemesine ve onarmasına yardımcı olur. Yeni zenginleştirilen formülünde Organik Aloe Vera, Yeşil Çay, Papatya , Çam Ağacı Kabuğu ve Isırgan Ekstreleri  antioksidan özellikleri sayesinde cildi serbest radikallerin zararlarından koruyarak yatıştırır, cildin daha genç ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.  Etil alkol ve cilt için zararlı hiçbir madde içermeyen özel formüllü sayesinde cildi tahriş etmeden besler, inflamasyonların azaltılmasına ve sağlıklı cilt bariyeri fonksiyonunun desteklenmesine yardımcı olur.
Tüm cilt tipleri için uygundur
Paraben, Boyar Madde, Etil Alkol ve Esans içermez !

Cildimi temizledikten sonra bazen sabah , bazen akşam bazen de hem sabah hem akşam kullanıyorum. Hafif ve doğal bir kokusu var , cildime sürerken o doğallığı yaşıyorum adeta. Cildimi temizledikten sonra oluşan gerginliği hemen alıyor ve rahatlatıyor. Cildime nem verdiğini hissettiriyor.  Benim hassas cildimde herhangi bir reaksiyona yol açmadı. 
Üstelik temiz içeriğine rağmen fiyatı göz korkutmuyor. Cyrene Moisture Boost Aloe Hydrating Toniğin fiyatı 19 lira. cyrene.com.tr ve Lilakutu.com'dan alabilirsiniz. 

4 yorum:

  1. tonik mutlaka cilt bakım rutinimde yer alıyor benim.. bu toniği de kullanmış ve sevmiştim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben pek tonik kullanmıyordum ama Clarins sağolsun beni tonik kullanmaya alıştırdı . Hassas cildime sorun yaratmadığı için de çok sevdim :)

      Sil
  2. Cyrene ne yapsa güzel oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya değil mi ? Ben de yeni çıkan maskeyi merak ediyorum :)

      Sil