30 Mart 2016 Çarşamba

Diadermine N 110 Yüz Temizleme Jeli - Tüm Cilt Tipleri İçin



Cildim için temizleyici aradığım bir dönemde Gratis'de gördüğüm ve ilgimi çeken Diadermine markasına ait N 110 Yüz Temizleme Jeline şans vermek istedim.  Kuru ve hassas ciltler ve tüm cilt tipleri için olmak üzere iki çeşiti vardı. Denemek içinse tüm cilt tipleri için olan ürünü tercih ettim.

Göz ve yüzdeki makyaj kalıntılarını yok ederek cildi etkili şekilde arındıran yüksek performanslı yüz temizleme jelidir. 110 damla besleyici konsantre içeren özel formülü cildi nemlendirerek tazeler. Yağsızdır, cildi pürüzsüzleştirir, nemlendirir ve canlandırır." 




Bu ürünü tercih etmemde ki en önemli sebeplerden birisi hem yüz hem de göz temizliğinde kullanılabiliyor oluşuydu. Göz makyajımı her ne kadar çift fazlı , yağlı ürünlerle temizleyip üstünden misel sularla geçsem su ile arındırmadan rahat edemiyorum. 
Benim cildim kurudan karmaya dönük fakat nemsiz ve aşırı derecede hassas. Bu yüz temizleme jelini çok farklı şekillerde denedim. Yüzümü hiçbir şey ile temizlemeden bu ürünü kullandığımda özellikle göz makyajımı temizlemede yetersiz geldiğini farkettim.
Yüz temizleme konusunda ise genel olarak başarılı bulduğumu belirtmeliyim ama çok arındırıcı bir temizleyici olmadığını da belirtmem gerek. 
Cildimi kurutmadan temizlemesini ve canlandırmasını beğensem de pürüssüzleştirdiğini pek düşünmüyorum.


Hafif bir kokusu var fakat köpürmüyor. Yani köpüren temizleyicilerden hoşlanıyorsanız size pek hitap etmeyeceğini düşünüyorum.

Eğer cildiniz çok yağlıysa yine siz hitap etmeyeceğini , cildinizi yeterli arındırdığı hissine kapılabileceğinizi düşünmüyorum. 

Tekrar alır mıyım? Yani aman aman bayılmadım ve zorda kalmadığım sürece de aldığımı düşünmüyorum.

Eğer cildiniz kuru-karma , nemsizse , sorunsuzsa ve hafif makyajlar yapıyorsanız denemenizi tavsiye ederim. Ağır makyajlar yapıyorsanız önce misel su ile temizlerseniz daha çok beğenebilirsiniz.

Güncelleme : Bu ürünü ben normal yüz temizleme jeli gibi kullanmıştım. Daha sonra yorumlarda bunun durulanmayan bir ürün olduğu belirtildi. Durulanmayan bir ürün olarak ise performansını ne yazık ki başarılı bulmadım. Yapısı jel gibi olan bu ürünü durulamadan kullanmak çok mantıklı değil çünkü ciltte ağır bir his bırakıyor ve temizleme konusunda sınıfta kalıyor. Bu ürünle makyajınızı temizledikten sonra üzerinden bir misel su ile geçtiğinizde ne yazık ki acı gerçekle yüzleşiyorsunuz.

17 yorum:

  1. Ben de seyahatler için hem yüz hem göz temizliğinde kullanabileceğim bir jel arıyorum. Aklımda Rival de Loop var; Gonca'nın dediğine göre çok iyi temizliyormuş göz makyajını da. O da aklında olsun :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün baktım ama göremedim RDL ya. Isana'nın vardı bir tane ama aklımda Bioderma var dye almak istemedim. RDL tekrar bakayım teşekkür ederim ablacım:)

      Sil
  2. Merhaba
    İsmini verdiğim siteyi şikayet edin lütfen
    blog içeriğiniz çalınıyor

    http://www.magazindunyasindan.com/uncategorized/diadermine-n-110-yuz-temizleme-jeli-tum-cilt-tipleri-icin/

    YanıtlaSil
  3. daha önce farketmemiştim bu ürünü. genelde cildimi misel su ile temizlemeden yıkamayı sevmiyorum. Denk gelirsem bir ara bakacağım, sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlkeciğim hafif bir ürün ama çok işlevli olması güzel :)

      Sil
  4. Karmadan yağlıya dönük cildim var bilgi için teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sana da arındırması yeterli gelmeyebilir o zaman. Çok öpüuyorum:)

      Sil
  5. yok bana pek hitap etmedi bu gerçekten avene tarzı köpükleri seviyorum ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım Avene köpük denemedim ama köpükleri genel olarak beğeniyorum ben de :)

      Sil
  6. Merhabalar bu ürün köpüren bir ürün değil demişsiniz üzerinde temizleme jeli yazsa da bu ürün pamukla uygulanıyor yani makyaj temizleme suları gibi

    YanıtlaSil
  7. Ipek hanima katiliyorum bu urun kopuren bir yikama jeli degil pamuk ya da makyaj temizleme mendilleri ile uygulaniyor isim geregi hergun makyaj yapan ve koyu goz majyaji ile kat kat rimel kullanan biri olarak piyasadaki neredeyse tum makyaj temizleme urunlerini denedim ve yaklasik 4 aydir bu urunu kullaniyorum ben icin bunurun 1 numara ne goz de ne de ciltte en ufak bir kalinti birakmayp gercekten puruzsuzlestiriyor ve son derece nemlendiriyor saniyorum sizin uygulama yanlis olmus

    YanıtlaSil
  8. Bu yuz temizleme jeli deil yani durulanmiyor pamukla siliyorsunuz yuzunuzu oyle kaliyor cildinizde.

    YanıtlaSil
  9. Köpüren ürünler cildi kurutuyor arkadaşlar özellikle kuru ve hassas ciltler kullanmamalı. Bu ürüne gelince ben 2 aydır kullanıyorm gayet memnunum nemlendirmesi ve pürüzsüz görünüm vermesi çok güzel.kuru ciltler için çok iyi 🖒

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer cildinize uygun bir temizleyici kullanırsanız sorun yaşamazsınız. Ben bu ürün gibi durulanmayan ürünlerin tek başına kullanılmasını yeterli bulmuyorum.

      Sil
  10. Kuru ciltler için güzel bir ürün 🖒

    YanıtlaSil
  11. Aynen bende sizin gibi kullanıyorum yani köpürenler gibi yüzüme köpüklüymüşte sürüyormuş gibi sürüp yıkıyorum çünkü bende yıkamayım dedim ama yapış yapış yıkamak istiyorsunuz yani rahatsız ediyor yıkamayınca

    YanıtlaSil