14 Haziran 2016 Salı

Lollia Calm Eau de Parfum ve El Kremi


Merhaba
Bugun Lollia markasına ait mis gibi kokan iki ürün blogumun konuğu. 
Lollia ürünleri ile tanışmadan önce kokularının çok güzel olduğunu okumustum ama zor koku seçen biri olarak üstünde durmamıştım. İtiraf etmeliyim ki hata etmişim. 
Calm serisi ile tanışmamla birlikte hatamın farkına varmam bir oldu. Lollia Calm kokuları ile gergin anlarda mis kokular eşliğinde rahatlamak kesinlikle mümkün.

İlk olarak Lollia Calm parfümden bahsetmek istiyorum. Calm ; Sümbül, vetiver ve taze kesilmiş iris (süsen çiçeği) çiçeklerinin, taze narenciye ve çiçek suları ile soğutulmasından elde edilen çarpıcı bir kokudur.

Koku tarif etmede çok başarısız olsam da benim gibi çiçek kokularından hoşlanıyorsanız beğeneceğinizi düşünüyorum. Baymayan ama duyularınızı harekete geçirip sizi rahatlatan bir parfum.  Eau de Parfum olması sebebiyle koku yoğunluğunun ve kalıcılığının da fazla olduğunu belirtmem gerek. 
Ben Calm parfümün tam boyunu almayı düşünüyorum ama aklımda diğer parfümler de var. Tabi önce elimdeki parfümleri biraz tüketmem gerek.


Lollia Calm El Kremi ; Shea yağı, macademia fındığı yağı ve avocado yağı ile cildi yumuşatır ve rahatlatarak dinlendirir. Sümbül, vetiver ve taze kesilmiş iris (süsen çiçeği) çiçeklerinin narenciye ve çiçek suları ile birlikte soğutulmasıyla elde edilen bir kokuya sahiptir.

Kokusu parfümü ile aynı olan el kremi sürdüğünüz anda ellerinizi yumuşatıyor ve kokusu ile sizleri uzak bahçelere götürüyor. Üstelik kolayca emiliyor. 
Günlük kullanım için ideal olduğunu belirmem gerek.


Lollia Calm Parfüm 118 ml ve Lilakutu'da şu an indirimle 169.5 lira. Kalıclığı , parfüm yoğunluğu ve gramajını hesaba katarsak çok çok uygun . İncelemek ve satın almak için tıklayınız.

Lollia Calm El kremi 118 ml ve şu an indirimde 64.5 lira. İncelemek ve satın almak için tıklayınız


Lollia ürünlerine Lilakutu'dan ulaşabilirsiniz. Benim gibi çiçek kokularını seviyorsanız markanın tüm ürünlerine bakmalısınız. Seçim yapmanız çok zor olacaktır baştan uyarayım.

*** ürünler Lilakutu tarafından gönderilmiştir. Yorumlarım objektiftir. 

3 yorum:

  1. Ya bu markanın ambalajları beni benden alıyor! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. İyi günlerde kullanın, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Blog içeriğinizin tamamı aşağıda ismini verdiğim site tarafından çalınıyor lütfen şikayet edin.

    http://www.magazindunyasindan.com/uncategorized/lollia-calm-eau-de-parfum-ve-el-kremi/
    http://www.magazindunyasindan.com/uncategorized/guclukadinlarguzelhayatlar-etkinlik-sponsorlari-3/

    YanıtlaSil