11 Kasım 2016 Cuma

Innova Yüz Temizleme Köpüğü



Innova benim seneler önce tanıştığım ve zaman zaman dönüp dolaşıp kullandığım markalardan birisi. Markaya ait Hydra Foam isimli bu temizleme köpüğünü de uzun zaman önce kullanıp memnun kaldığımı hatırlıyorum. Gratis'de bir set halinde görünce markayı da sevdiğim için yeniden aldım.
Yazdan beri kullandığım için yorumlarımı gönül rahatlığı ile paylaşabilirim.

Doğal nemlendirici içeren makyaj ve cilt temizleme köpüğü normalden yağlıya dönük ciltlerle uygun olarak formule edilmiştir. İçeriğinde ki Cornflower ekstresi cildi yatıştırır ve serbest radikallere karşı etkindir. Fruitliquid orange cildi canlandırır , ciltteki kolejeni güçlendirici özelliğe sahip güçlü bir antioksidandır. Paraben ve boyar madde içermez.


Innova yüz temizleme köpüğü ile ilgili benim görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki tek başına makyaj temizlemek için yeterli bir ürün değil. Köpük formunda olan hiç bir temizleyicinin de tek başına makyaj temizlemede yeterli olacağını düşünmüyorum.. Yapıları çok daha hafif oluyor.
Makyajınızı bir misel su , mendil veya yağ ile temizledikten sonra bu ürün ile cildinizi temizlerseniz daha etkili sonuç alacağınızı düşünüyorum. Ben de bu şekilde kullanıyorum. Cildim çok hassas , bu sebeple cildime özel yatıştırıcı ürünler dışında yatıştırabilen bir ürün görmedim ama cildimi kesinlikle tahriş de etmiyor. Yüzümü yıkadıktan sonra gerçekten canlandırdığını hissedebiliyorum. Nemlendirme etkisine de kısmen katılıyorum. Benim cildim normalden çok hafif karmaya dönük bu sebeple bir gerginlik oluştursa da yağlı cilt temizleyicilerinin verdiği o gerginlik hissini kesinlikle yaşatmıyor. Yazın o gerginlik hissini dahi yaşamıyordum bunu da belirtmeliyim. 
Hafif bir kokusu var rahatsız edici değil. Ben 3 pompa ürünle yüzümü rahatca temizliyorum. İtiraf etmem gerekirse biraz da fazla kullanıyorum.
Benim cildimde herhangi bir hassasiyete , akneye sebep olmadı.

Tekrar alır mıyım ? Özellikle gidip alayım diye uğraşmam şu an için aklmda başka temizleyiciler de olduğu için ama denk geldiğimde hassas ciltlere yönelik olanına şans vermeyi düşünüyorum.

7 yorum:

  1. benimde anılarımda olan ama çok uzun zamandır kullanmadığım bir marka... sayenizde hatırlamış oldum... sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. innovanın kil maskelerini kullanmıştım çok eskiden çok iyiylerdi bu ürününü hiç kullanmadım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Innova hakkında hep olumlu yorumlar okudum; acaba bu köpüğün kuru cilt için olan versiyonu var mı, merak ettim :) Güle güle kullan Gözde'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. köpük formunda temizleyiciler maalesef temizlemede çok başarılı değiller ben de buna katılıyorum

    YanıtlaSil
  5. Innova benim sevdigim bir marka... Bu köpugu hic görmedim ancak, denk gelirsem alıp deneyecegim. :)

    YanıtlaSil
  6. yüz temizleme köpüklerini seviyorum, Innova'da yıllardır bildiğim bir marka ama uzun zamandır herhangi bir ürününü kullanmadım, denemek isterim.

    YanıtlaSil
  7. Benimde yıllardır kullandığım bir ürün cildim çok hassas tahriş etmeyen tek ürün diyebilirim

    YanıtlaSil