24 Nisan 2014 Perşembe

John Frieda Frizz Ease Serum

Gunaydın.

Sac bakım urunlerime olan dusunkunlugumu artık biliyorsunuzdur. Bu duskunlugumun de bir cok nedeni var elbette. İlk olarak uzun ve kıvırcık-dalgalı arası saclara sahibim . Eskiden tamamen bukle bukle olan saclarım boyanın etkisi ile o bukleli halini kaybetti. Bir de saclarım oldukca ince telli. Haliyle surekli karısıyor dolasıyor bu da yetmezmis gibi cok cabuk yıpranıyor ve cevresel sartlardan oldukca etkileniyor. Bu nedenle saclarımı hem kontrol altında tutmak hem de yıpranma duzeyini minimuma indirmek icin sac bakım urunlerinden yardım alıyorum.
John Frieda'nın Frizz Ease Serumu bana bir Gratis alısverişimde hediye edilmişti. Hediye edilen boy 25 ml , serumun orjinal boyunun 50 ml dolugunu dusunursek hic de az sayılmaz. Uzun suredir kullanıyorum bu serumu artık fikirlerim olustu.
Serum ipek proteni ve deniz yosunu iceriyor. Mat ve kontrol altına alınması guc sacları yumusatmayı ve saclara parlaklık katmayı aynı zamanda adından da anlasılacagı uzere elektiriklenmetyi , kabarmayı onlemeyi vaat ediyor.

İlk olarak kıvamı bir cok serumdan daha yogun buna ragmen saclarımda agırlık yapmadıgını belirtmeliyim. Baskın bir kokusu yok hatta ben kokusu oldugunu bile hatırlamıyorum. Uygulanısı ile oldukca farklı. Saclarımızı yıkadıktan sonra fazla suyunu almadan bu serumdan az bir miktar alıp saclarımızın boy ve uclarına uyguluyoruz ve durulamıyoruz.

 Ben saclarımı genelde gece yıkarım ve yıkadıktan sonra karısmasını engellemek icin orerim. Fakat bazen gunduz yıkayıp dısarı cıkmam gerekiyor. İşte bu zamanlarda serum oldukca yardımcı oluyor. Cunku saclarımı yıkadıktan sonra hemen taramam ve kurutmam gerekiyor . Acele ettigim icin sacımın ıslaklıgının azalıp nemli hale gelmesini bekleyemiyorum. Bu yuzden de kendi sac serumumu kullanamıyorum. Bunun sonucunda kurutma işlemi sonrasında ise elektiriklenme kacınılmaz oluyor.

İşte boyle zamanlarda  elektiriklenmenin minimuma indirdigini soyleyebilirim. Cok gerekli bir urun mu derseniz benim acımdan cevabım "hayır" olur. Cunku kullandıgımız serumlarda saclarımızın nem dengesini saglamaya yardımcı oluyor ve boylece elektiriklenmenin onune geciyor zaten.

7 yorum:

  1. Senin bana verdiğin pantene in serumuna bayıldım kuzum çok sağol :* konuyla alakasız oldu ama neyse =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmene sevindim kuzum. Cok hafif ve hos gercekten:))

      Sil
  2. Saçlarımız aynı Elidor'un eskiden bir reklamı vardı aslan yelesi gibi saçları oluyordu kızların kurutma sonrası aynen öyle oluyorum bende o yüzden bekliyorum nemli hale gelmesini ama dediğin gibi herzaman olmuyor acil bir iş çıkabiliyor. Ben yine John Frieda'nın kıvırcık saçlar için olan köpüğünün hakkında baya olumlu şeyler okudum onu almayı düşünüyorum ayrıca yine kıvırcık saçlar için olan saç kremi ve şampuanı harika tavsiye ederim (:

    YanıtlaSil
  3. Kopuk kullanmayı ne yazik ki hic sevmiyorum. Hemen yıkama ihtiyacı duyuyorum ama elimde bir adet kopuk bulunduruyorum. Live Clean'in kopugu cok hos , sacları sertlestirmiyor da . Ayrıca icerigi guzel tavsiye ederim. Sampuan ve sac kremi onerin icin cok tesekkur ederim. Aslında merak ettigim urunler ama o kadar vermeye deger mi diye uzun suredir dusunuyorum:))

    YanıtlaSil
  4. Evet fiyatları gereksiz fazla genelde internetten araştırıp alıyorum ama gratis'in günlük yaptığı %40 indirimlerinde tadından yenmiyor (: deneme boylarını alıp bir şans verebilirsin yada en güzeli tester var mı diye arada bir sormak (: Bu arada köpük almadım da kullanmadım da şimdiye kadar o yüzden biraz ikilemdeyim ama saçı ağırlaştırıyorsa kesin elicem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa tester sorarım mutlaka. Bunu da bana kasada alısverişim sonrasında vermişlerdi tanıdıgım icin calısanları :) Live clean kopuk cok hos. Bir kac kez daha kullanayım tam fikrim olussun yazısını yazacagım .:))

      Sil
    2. Merakla bekliyorum o zaman (:

      Sil